Veslefrikk

I fjellbygda Geilo er det like vakkert året rundt. Einar Jarmund & co har tegnet lyse, klassiske chaleter med nydelig utsikt midt i skibakken ved Kikutstua.

  • Antall:50 (13 enheter i Trinn 1)

  • Størrelser:81–121 kvm

  • Priser fra: NOK 6 400 000 + omk

  • Priser til: NOK 8 800 000 + omk

Midt i skibakken på Kikut har den anerkjente arkitekten Einar Jarmund tegnet chaleter med nydelig beliggenhet og mektig utsikt 1020 meter over havet.

Fra hyttedøren har du Hardangervidda og Hallingdal for dine føtter. Ta med deg fiskestangen eller blåbærspannet. Pakk sekken med niste, eller ha en av Geilos mange fjellstuer som mål for turen. Spenn på deg skiene og gå rett ut i dagsferske skispor.

Fra Kikutlya kan du dra på en ny tur hver dag, eller vende tilbake til dine fjellfavoritter. Velkommen til et ekte fjelleventyr!

Din del av en landsby med perfekt beliggenhet

Kikutlya er 50 særegne og vakre chaleter, og vil bli den perfekte rammen rundt et enkelt og aktivt liv til fjells. Det eksklusive fritidskonseptet er tilpasset både den moderne barnefamilien og voksne som ønsker ny fjellhytte av god kvalitet. I tillegg til chaletene settes det av plass til et stort tun og et felleshus for skismøring, sykkelvedlikehold og sosiale treff. Sammen vil det gi hele bebyggelsen et idyllisk landsbypreg.

Tidløst, lyst og lunt

Kikulya er stedet for ro og rekreasjon. En varm stue på kalde vinterdager. Lys, luft, god takhøyde og nydelig utsikt. Store vindusflater som slipper naturen inn når du ikke har tenkt deg ut. Matlaging på et romslig kjøkken fra anerkjente Kvänum. Overflater i treverk som skaper en lun atmosfære. Et hjem til fjells som du vil drømme deg tilbake til.

Du kan kjenne på kvaliteten

Chaletene vil ha trekledning i mørke naturfarger og gode takutstikk som vil gi byggene karakter. Alle chaletene blir gjennomgående og får store vinduer, romslig stue og god takhøyde. Den perfekte kombinasjonen av lunt, lyst og luftig! Flere av byggene utnytter det skrånende terrenget og vil ha en sokkeletasje som benyttes til romslige sportsboder og private parkeringsplasser. Dette hever fritidsboligen opp fra bakken og gir spektakulær utsikt.

"propertyPicker"

Kart

Meld din interesse for Kikutlya

Victoria Follesø

Victoria Follesø

Eiendomsmegler

+47 95 44 33 09victoria@em1fjellmegleren.no
Christian Haatuft

Christian Haatuft

Eiendomsmegler

+47 99 72 11 92christian@em1fjellmegleren.no

Mads Smergel

Eiendomsmegler, Danmark

+45 61 42 92 93msm@estate.dk

Meld interesse