Veslefrikk

Elegant og eventyrlig atmosfære. Velkommen til Nobels gate 16.

  • Størrelser56 - 129,5 kvm

  • Antall boliger13

  • Faste priserMNOK 9,5 til 28,5 + omk.

  • VisningerKontakt megler for avtale

  • SalgsstartOnsdag 19. juni kl. 12:00

  • Byggestart / FerdigstillelseHøst 2024 / 3. kvartal 2026

Frogner er et sted det er godt å være. Et sted det er lett å føle seg hjemme. Her går det fredelige og idylliske hånd i hånd med det levende og urbane. Gatene er brede, husene er vakre - og det er virkelig et veldig vakkert vårtegn når kastanjene blomstrer i Bygdøy allé.

I Nobels gate 16 utvikler vi 13 nye leiligheter med nydelig beliggenhet. Det opprinnelige bygget stod klart til å huse den svenske ambassaden i 1955, og nå skal historien skrives videre om dette subtile og asymmetriske teglhuset rett ved Bygdøy allé. I samarbeid med Einar Jarmund & Co arkitekter har vi hatt et ønske om å videreføre ambassadens særpreg. Vi bevarer den karakteristiske teglfasaden og vil la den få fortsette å fortelle husets historie. Utvidelsen kles i lyst treverk, og kombinasjonen av den historiske teglen og trekledningen i nydelig kvalitet smelter sammen det kulturhistoriske og det moderne på vakkert vis.

Sofa med store stuevinduer

Et nytt hjem i Nobels gate 16 gir deg bokvaliteter som er sjelden vare midt på Frogner, men som vi vet at mange ønsker seg. Bilen kan parkeres på fast, egen plass i garasjekjelleren, og derfra går det heis opp til alle etasjene. Inngangspartiet, trappeoppgangen og fellesområdene blir vakkert utformet, og vil gi en god følelse av å være hjemme før du er inne i din egen leilighet. Her vil du bo i omgivelser hvor ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene. Vi er opptatt av at Nobels gate 16 skal bli et vakkert hus og et vakkert sted - både for omgivelsene rundt og for de som er så heldige å kunne bo her.

Einar Jarmund

Einar Jarmund & Co

Sjarmerende nabolagsbutikker og eksklusive nisjeforretninger ligger som perler på en snor, her vil alle finne sine favoritter. Gå hjemmefra om morgenen og sving innom en av mange kaffebarer eller ditt favorittbakeri for fersk bakst. Hopp på blåtrikken til sentrum, eller legg sykkelturen innom Frognerparken. Avslutt dagen med en joggetur på Bygdøy og et forfriskende bad i Oslofjorden. Her har du det beste Oslo har å by på rett utenfor inngangsdøren din.

Illustrert kart over Frogner

Meld din interesse for Nobels gate 16

Christoffer Askjer

Eiendomsmegler

+47 92 04 05 87ca@sem-johnsen.no

Iga Okon

Eiendomsmegler

+47 91 99 48 84io@sem-johnsen.no

Meld interesse