Nyholm.no

På Jessheim utvikler vi det nye nabolaget Nyholm, hvor vi sammen med arkitektene R21, DARK, A-lab og Lie Øyen skal utforme et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser.

  • Salgsstart:Høsten 2024

  • Arkitekter:R21, DARK, A-lab og Lie Øyen arkitekter

En helt ny bydel

Vi har engasjert fire av landets mest anerkjente arkitektkontorer til å tegne et byggetrinn hver: R21, DARK, A-lab og Lie Øyen arkitekter. De har løst oppgaven på ulike måter og vil på hvert sitt unike vis sette sitt preg på Nyholm. Akkurat som vi ønsket oss blir det derfor et variert uttrykk på boligene hvor hvert byggetrinn vil få sitt særpreg. Dette gir det nye nabolaget et mangfold, både med tanke på menneskene og arkitekturen - og det er nettopp dette som til sammen vil gi Nyholm sin helt egne identitet.

Jessheim er blant Norges raskest voksende steder, og det er lett å forstå hvorfor. Her er det en fin balanse av landsbyliv og nærhet til storbyen. Like utenfor Jessheim sentrum skal vi utvikle Nyholm, et helt nytt nabolag. Vi synes Nyholm ligger perfekt til på Jessheim: en liten sykkeltur fra sentrum, med skoler og idrettsanlegg rett ved, men samtidig i idylliske omgivelser med skog, åker, sykkelstier og skiløyper rett utenfor døren.

Meld din interesse for Nyholm

Lene Markegård

Eiendomsmegler

+47 91 82 39 23lhm@sem-johnsen.no

Tom Bliksmark

Eiendomsmegler

+47 90 92 59 04tzb@sem-johnsen.no

Meld interesse