Veslefrikk

  • Størrelser:74 - 152 kvm.

  • Antall boliger:19

  • Priser:Ca. 10 - 30 mill. + omk.

  • Salgsstart:Sommeren 2024

Høyt over byen, med langstrakt utsikt over Oslofjorden, ligger Utsikten. Her utvikler Veslefrikk, i samarbeid med A-lab arkitekter, 19 nye leiligheter med nydelige kvaliteter.

A-lab arkitekter har tegnet et klassisk og vakkert teglhus. Nydelige ornamenter i fasaden gir huset et særpreg, og den mørke teglen blir en fin kontrast til omramminger i treverk og gyllent metall.

Leilighetene blir romslige, fra 74 til 152 kvadratmeter store, med bokvaliteter som vi vet at mange ønsker seg. Det blir parkeringsplasser i kjelleren, heis til alle etasjer og vannbåren gulvvarme. Alle leilighetene vender mot utsikten i vest, og får en romslig og solrik uteplass. Innvendig vil det bli lyst og luftig, med god takhøyde og store vindusflater som rammer inn den vakre utsikten. Det vil innredes med eksklusive gulv, kvalitetskjøkken, lune farger og god standard på alle detaljer.

Høyt og luftig, og med et utsyn som kan ta pusten fra deg. Vestvendt, lyst og solrikt beliggende - med tøffelavstand til Sæter torg. Her ligger sjarmerende butikker, nyttige servicefunksjoner og hyggelige kafeer som perler på en snor. Alt du trenger i hverdagen, og alt du kan ønske deg av et nabolag.

Takterrassen

Nordstrand har sin helt egne identitet. Det er et av de vakreste områdene i Oslo, og et drømmested å flytte til for både barnefamilier og etablerte voksne. Her er det godt å være og lett å føle seg hjemme. De flotte villaene, de mange grønne lungene og alle de idylliske veiene er en del av historien om et strøk i byen som har huset mange generasjoner Nordstrands-borgere med kjærlighet for nabolaget sitt.

Beliggenheten er perfekt - midt mellom sjøen og marka - og fra Sæter er det kort vei til begge deler. I dette tradisjonsrike og veletablerte nabolaget bor familier i generasjoner, og det er lett å forstå hvorfor. Omgivelsene er fredelige og idylliske. Det er kort vei til parker, skoler, turstier og badestrender. Samtidig er det rusleavstand til trikken som på få minutter tar deg til Oslo sentrum.

Noen ganger finner man boliger som får hjertet til å slå litt raskere. Et sted hvor drømmen om å bo i vakre omgivelser kan gå i oppfyllelse, og hvor alt ligger til rette for å få god tid til det som betyr mest. Disse leilighetene som vi nå skal bygge på Sæter tror vi er manges nye drømmehjem.

Illustrert kart Nordstrand

Meld din interesse for Utsikten Sæter

Iga Okon

Eiendomsmegler

+47 91 99 48 84io@sem-johnsen.no

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

+47 91 31 58 18fbr@sem-johnsen.no

Meld interesse