Veslefrikk

Drømmer du om en helt ny bolig på Bislett? Velkommen til Thereses gate 31.

  • Størrelser:Fra 42 til 119 kvm

  • Antall boliger:27

  • Salgsstart:Tirsdag 28. mai

  • Visning:Etter avtale med megler

I hjertet av Oslo ligger en av byens livsårer, Thereses gate. Her har Tuvalu arkitekter tegnet 27 nye leiligheter og byhus som veves inn i gamle, verneverdige fabrikkbygninger. Resultatet er et mangfold av ulike og vakre boliger, både beliggende i den originale bebyggelsen og i det som skal legges til.

Thereses gate 31 blir et nytt fellesskap, i hjertet av byen vår. Nye, lyse og moderne hjem for små og store familier, og for ulike faser av livet. Her har du det beste Oslo kan by på en rusletur eller noen trikkestopp hjemmefra. Det betyr kort vei til alle byens eventyr - og bedre tid til det som betyr mest.

"Hjertet av Oslo"

Thereses gate og litt av Stensparken sett i fugleperspektiv

I Thereses gate 31 har vi vært opptatt av å balansere kulturminner med det som skal bygges nytt. Historien som allerede finnes skal ha en tydelig stemme i den nye helheten. Vi får derfor et mangfold av ulike boliger, både beliggende i den originale bebyggelsen og i det som skal legges til. Nå skal disse husene sammen finne sin plass i byen vår.

Thereses gate 31 vil til sammen bestå av 27 nye boliger. Innerst mot Stensparken bygges det to helt nye byhus. Dette er en sjelden mulighet til å flytte inn i et nybygget hus midt i byen! Husene vil strekke seg over tre etasjer med terrasse i første etasje og balkong og utsikt til Stensparken fra øverste etasje. Midt i bakgården ligger bryggerhuset, en fantastisk byvilla hvor man kan utfolde seg og skape et drømmehjem i vakre og originale omgivelser. Resten av bebyggelsen består av 24 leiligheter, fordelt mellom nybygde leiligheter og rehabiliterte fabrikkleiligheter. Det blir stor variasjon i størrelser og planløsninger, fra toroms på 42 kvadratmeter til fireroms på 117 kvadratmeter. Alle leilighetene er lyse med store vindusflater og god takhøyde.

Den opprinnelige murfasaden rehabiliteres og males i en nydelig rosafarge. For å velge fargetone har vi benyttet Bolteløkkapaletten, en lokalforankret del av Oslos nye fargeveileder. På Bislett har fargene tradisjonelt vært varme og gyldne, men ikke for sterke, og den duse, varme rosatonen er hentet herfra. Den nye fasaden vil kles i bølget metall, sinuskorrigerte plater, i en lun kobberfarge. Dette gir fasaden et matt, metallisk utrykk. Materialet blir en vakker kontrast til den originale murfasaden, men fargetonen sørger for at fasadene harmonerer fint sammen. Husenes tak vil også kles i sinusplater, og vil dermed oppleves som bygningenes femte fasade.

Mari Smørgrav

Tuvalu Arkitekter

På Bislett kan du kjenne den urbane pulsen slå, samtidig som du er midt i et historisk nabolag. De mange hyggelige gatene består av klassisk murbebyggelse med boliger, små butikker og spisesteder. Sjarmerende nisjebutikker, uformelle nabolagskafeer og gode spisesteder ligger som perler på en snor. Alt sammen i rusleavstand fra Thereses gate 31.

Nabolaget har lange tradisjoner hvor barna går på Marienlyst skole, aker i Stensparken, kan trene på Bislett stadion eller kanskje synge i det anerkjente Bislett guttekor. I gaten er fortauet ekstra bredt, og fylles hver morgen av friske blomsterbuketter, duften av ferske boller og brød, nykvernet kaffe og naboer som skal avsted. En perfekt kulisse for et deilig byliv.

Det beste med Oslo er den korte veien mellom de urbane strøkene og de grønne lungene. I Thereses gate 31 er vi tett på begge deler. På den ene siden tøffer trikken trofast gjennom Thereses gate og tar deg med hele veien hjem. På den andre siden er Stensparken en nær og kjær nabo, og mange av boligene vil ha utsyn mot parken og de store trekronene. Den grønne lungen er alles felles hage.

Kartbilde over Bislett

Meld din interesse for Thereses gate 31

Ta kontakt med oss for å avtale privatvisning i vårt flotte visningssenter. Boligene selges til faste priser.

Trygve Formo Hemansen

Eiendomsmegler

+47 92 44 98 42tfh@sem-johnsen.no

Jørgen Kjendlie

Eiendomsmegler

+47 95 18 45 04jk@sem-johnsen.no

Meld interesse