Særegent. Eksklusivt. 950 moh. Kvitfjell Vest

Drømmer du om helt ny fritidsbolig ved foten av Kvitfjellet? Velkommen til Vinterro.

  • Størrelser:110–141 kvm

  • Priser fra:kr 7 950 000 + omk

  • Priser til: kr 10 500 000 + omk

Lun og lys hyttedrøm med perfekt beliggenhet

Vinterro er et særegent og eksklusivt fritidskonsept tilpasset både den moderne barnefamilien og voksne som ønsker fjellhytte av gjennomgående solid kvalitet.

De 26 enhetene danner et tun; usjenert beliggende, vendt vekk fra Svartskardvegen, uten gjennomgangstrafikk. Plasseringen av hyttene er basert på å gi alle enhetene en opplevelse av å ligge alene i naturen, men samtidig i sosialt samspill med hverandre.

Her finner du alpinbakker for skientusiaster - og milevis med langrennsløyper og sykkelstier i Peer Gynts rike. Kvalitetsmat på idylliske skistuer. Vakker utsikt mot Rondane nasjonalpark i nord og den frodige Gudbrandsdalen i sør.

Vinterro er stedet for ro og rekreasjon. En varm stue på kalde vinterdager. Lys, luft, god takhøyde og store vindusflater som slipper naturen inn når du ikke har tenkt deg ut. Matlaging på et romslig og eksklusivt kjøkken. Overflater i treverk som skaper en lun atmosfære.

Velkommen inn til Vinterro!

R21 Arkitekter

Martin Smedsrud

Les mer om prosjektet og arkitektene bak

Utvendig er hyttene kledd i liggende dyp lektekledning som med tiden vil få en naturlig patina. Det røffe uttrykket blir en kontrast til forfinende detaljer og shingel-felter rundt de store vindusfeltene. Innvendig skaper treverk både på vegger, gulv og i himling et helhetlig og lunt interiør.

Stue
Stue
Stue etage 2
Inngang

Unike tredetaljer

Vinterro vil få subtile, detaljerte tredetaljer rundt vinduer og inngangsparti.

Boligvelger

Kart

Meld din interesse for Vinterro – Kvitfjell 950

Hallvard Klingen

Eiendomsmegler

98 40 55 75hallvard.klingen@privatmegleren.no

Meld interesse