Veslefrikk - Om oss

Husker du Veslefrikk fra eventyret? Han hadde en fele som fikk folk til å danse. Vi i Veslefrikk Eiendom har ingen magisk fele, men vi danser likevel.

Vår drøm

Vi drømmer om å utvikle kvalitetsboliger som er vakre og kompromissløse, kanskje til og med litt magiske. For oss er drømmen allerede gått i oppfyllelse. Bli med på eventyret. I Veslefrikk finner du noen av landets mest erfarne eiendomsaktører som sammen har utviklet en rekke spektakulære og prisbelønte prosjekter i Østlandsområdet. En viktig ting vi har lært på veien, er det at det å være kompromissløs på kvalitet står seg best. Derfor skal vi alltid bygge kvalitetsboliger uansett hvor vi utvikler dem.

Om oss

Veslefrikk Eiendom er en Oslo-basert eiendomsutvikler som ledes av Tom André Svenning-Gultvedt. Selskapet eies av Petter A. Stordalen, Tom André Svenning-Gultvedt og Ketil G. Skorstad. I Veslefrikk finner du noen av landets mest erfarne eiendomsaktører, som sammen har utviklet en rekke spektakulære og prisbelønte eiendomsprosjekter. Vi skal være den boligutvikleren alle har lyst til å spille på lag med.

Teamet

Tom André Svenning-Gultvedt

Adm. Direktør

Tom André er Veslefrikks gründer med 22 års erfaring fra eiendomsbransjen. Han var utviklingsdirektør og første ansatte i Solon Eiendom og er opptatt av kvalitet i alle ledd i et utviklingsprosjekt fra arkitektskisser planarbeid og materialvalg til ferdigstillelse, overlevering og kundeoppfølging. Tom André er mangeårig medlem av Den norske Rhododendronforening og hjertet hans banker litt ekstra for gode uteområder og vakre hager.

Vegar Skredlund

Utviklingsdirektør

Vegar Skredlund var med på å bygge opp Norges ledende nybyggkontor som prosjektmegler i Sem & Johnsen. Han har solgt over 3.500 boliger gjennom 17 år. Gjennom dialog med tusenvis av eiendomsfolk og boligkjøpere, vet han bedre enn de fleste hva som skal til for å bygge de beste hjemmene. Vegar brenner for å utvikle komplette boliger og har et sjeldent godt blikk for det lille ekstra som boligkjøperne drømmer om.

Kristin Hygen

Prosjektutvikler

Kristin er en prosjektutvikler med et spesielt øye for god arkitektur, smarte og fine interiørvalg og gode fellesarealer. Ambisjonen er å bygge boliger hun kan være skikkelig stolt av å overlevere til kjøperne. Som jurist og økonom er Kristin også meget god på hele reguleringsprosessen og samhandlingen mellom alle parter i prosjektene.

Anders Winther Andersen

Prosjektutvikler

Anders har jobbet som prosjektleder for små og store byggeprosjekter hele karrieren. Som sivilingeniør er han opptatt av å finne gjennomførbare løsninger og få ting gjort og det løser han med godt humør og gode relasjoner. Anders var i flere år styreleder i arkitektkontoret Lundhagem og er i dag styremedlem i arkitektkontoret A-lab.

Jacob Anker Lind

Prosjektutvikler

Jacob er sivilingeniør og har prosjektledet over 1.000 boliger og 90.000 kvadratmeter næringsbygg. Å holde fremdriften oppe i store og komplekse prosjekter krever en positiv innstilling og evnen å bygge gode relasjoner med mange samarbeidspartnere. Jacob finner løsninger som holder farten oppe, men gir seg aldri på kvalitet. Derfor er han ofte å se ute på byggeplassen.

Mads B. Koch

Styreleder

Mads B. Koch er styreleder i Veslefrikk. Han har vært involvert i flere eiendomsprosjekter, og vet hvor viktig det er å fokusere på kvaliteter i alle ledd av et boligprosjekt. En bolig begynner ikke på dørstokken. Utegrillen, lekeplassen og turstiene er også en del av et godt hjem.

Petter A. Stordalen

Medeier

Petter A. Stordalen har som hotellgründer i 25 år lært mye om hvordan folk vil ha det rundt seg når de skal bo godt. Å skape magiske møteplasser og steder der folk elsker å være, er like viktig for boliger som hoteller. Som aksjonær i Veslefrikk, drømmer Petter om å bygge boliger med tjenester og komfort man kjenner igjen fra de beste hotellene.

Ketil G. Skorstad

Medeier

Ketil G. Skorstad er en av Norges mest erfarne finansmenn, og er aksjonær i Veslefrikk. Han analyserer langsiktige trender, og er opptatt av hvordan innovativ teknologi kan brukes i hjemmet til å forenkle hverdagen og øke livskvaliteten.

Veslefrikk